Pontos idő

 

 

Címlap

Cégünkről

Cégünk 1995-ben alakult. Kezdetben az órajavítás volt a fő profilunk, azonban az igények, valamint a gazdasági változások hatására tevékenységeink között megjelent az alsó-, közép-, illetve felső kategóriás árfekvésű órák értékesítése. Az üzletben állandó árukészletből, egyedi igények esetén katalógusból választhat a kedves leendő vásárló.

 

Egyedi órák

 

A megnövekedett igények miatt jelentőssé vált a teljesen egyedi külsővel, kimondottan a leendő vásárló kéréseinek megfelelő órák készítése. Ez lehet fali- illetőleg karóra is egyaránt! Szinte bármilyen ötlet, elképzelés megvalósítására lehetőség van. Az egyedi tervek kivitelezésének a korlátja, egyedül az óraszerkezet lehet. Tehát, ha olyan ötlet merül fel, amely szerint a mutatók teljesen szokatlanul helyezkednek el, abban az esetben valószínűleg nem létezik szerkezet, amellyel az óra elkészíthető lenne. Az ilyen eseteket kivéve azonban minden más ötlet megvalósítható!

 

Már kész, egyedi órák megvásárlására is lehetőség van.

 

A további részleteket, lehetőségeket illetően javaslom, hogy érdeklődjön a megadott elérhetőségeken, illetve további képek megtekinthetőek a galériában!